top of page

Contrazt

Bilde av Contrazt

Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok Våler kommunes Kulturpris for 2015.

 Contrazt sitt femtende album på femten år, «Live 15 år  15 låter””, er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil med mye energi og spilleglede. 13 av 15 låter på albumet er signert bandet egne medlemmer. ”Live 15 år 15 låter” kom i juni 2020.

 

I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj” som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1. I 2017 spilte bandet i live på Sommertoget i samme fjernsynskanal. Sist sett i NRK´s Låt for låt danseband.

I 2020 feiret Contrazt 15- årsjubiléum som turnérende band. Mange spennende oppdrag med mye moro rundt om i Norge, Sverige, Færøyene og Spania i jubiléumsåret.

Contrazt er landets hyppigst turnerende band i sin genre de siste åra. 2022- kalenderen er også i ferd med å fylles opp. ”Contrazt- landets mest oppegående og progressive danseband”- sitat hovedstadspressen.


Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren, og dette livealbumet viser hvilken betydning hun har hatt for bandets fantastiske opptur de seneste årene. Som på tidligere album og i typisk Contrazt-ånd, er det primusmotor og gitarist Leif Dybendal som står bak de fleste låtene, men også to gamle og kjente slagere har det blitt plass til.


Som folkets festfavoritt er Contrazt også i år en selvfølge på de store dansefestivalene både i Norge og Sverige. Fulle hus, massevis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som høres og leses etter en Contrazt- fest. Og slik fortsetter. Turnèlisten forteller at Contrazt med aller største sikkerhet spiller i nærheten av akkurat deg det kommende året. Ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og utstråling smitter over på sjøl den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglømmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live!

 

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikanter med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Dybendal(vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Svein Morten Haugerud(keyboards/trekkspell/saksofon).

Til slutt er det bare å si at  å oppleve Contrazt på scenen er et skue verdt for alle. Med sin spilleglede, publikumskontakt og utstråling som raskt smitter over scenekanten er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i landet i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

CONTRAZT
Gjør festlivet gladere

bottom of page