top of page

Daniel Larsen

Bilde av Daniel Larsen

Daniel Larsen ”Master Of Magic” er en av Norges mest erfarne magikere/illusjonister. Han har jobbet som profesjonell artist i over 30 år, og med 150-200 forestillinger i året er han en av de mest produktive magikere vi har i landet.

Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de store scenene i både inn- og utland. Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan, USA osv.
Han har som eneste magiker i verden underholdt i Bursdagen til rocke legenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee, han har underholdt Det Kongelige Hoff, underholdt i Kongefamiliens juletrefest på slottet, samt turnert i Afghanistan der han har underholdt internasjonale freds styrker.

Barn og familieshowene til Daniel er fulle av humor og overraskelser. Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Daniels store varemerke er den enorme kontakten han har med barna. I 28 vintre har Daniel hatt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell. I 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines båter mellom Sandefjord og Strømstad.

bottom of page