top of page

Loveshack

LOVESHACK are the ultimate 80’s cover band who bring back the good times in fine style, guaranteed to get any party jumping and have the whole place singing along… I have worked with them on many occations, but I do have to say that I would rather introduce them... As they are a very tough act to follow!!! " 

 - Janne Foremo (dommer i Norske Talenter)

80 tallets svar på KISS 

- Ole I'dole

Festen blir bare ikke bedre enn når denne kvintetten inviterer til dans, så vi satser vel på 20 nye år... 

- Jan Dahle, Rock and Roll Dreams

Loveshack feirer 25 år i 2023! De har spilt over 1500 jobber for flere hundre tusen mennesker. Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.

Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro har LOVESHACK bestemt seg for å ta deg med I sin velsmurte tidsmaskin tilbake til da musikken og håret var stort og hvor pastellfarger var kult. Tilbake til tiden før Nirvana og all grungen gav oss depresjoner, til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetero. Tilbake da selvkritikk var noe man ikke brydde seg noe særlig om.

På denne tiden vokste gutta I Loveshack opp på hver sine kanter av vårt langstrakte land. Der gikk de og drømte om å bli de nye Bon Jovi OL I forskjellige band. Vel, det går ikke alltid slik man vil og drømmene bleknet etterhvert. Skjebnens uransakelige veier førte dem etterhvert sammen og I 1996 ble det første frøet til Loveshack sådd da Svein (vokal), Christian (tangenter) og Aslak (bass/vokal) braket sammen på et usannsynlig koselig nachspiel på Molde Jazz der gutta var for å underholde de som slettes ikke var interessert i jazz..

Allerede vinteren 1997 var de 3 fra Molde blitt et komplett band med Ole (trommer) og Ken (gitar) med på laget. Siden den gang har Loveshack blitt et av Norges mest underholdende live-band. Med hundrevis av jobber på diverse klubb-scener og eventer under beltet har LOVESHACK blitt et sikkerstikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.

bottom of page